onsdag, desember 12, 2007

samfunnsfagsnerd goes matte and reverse...

For å få en avkobling fra matten lå jeg sent i går kveld og pugget norges statsministere fra 1900 og frem til i dag.

Knutsen
Bratlie
Knutsen
Halvorsen
Blehr
Halvorsen
Berge
Mowinckel
Lykke
Hornsrud
Mowinckel
Kolstad
Hunseid
Mowinckel
Nygaardsvold
Gerhardsen
Torp
Gerhardsen
Lyng
Borten
Brattli
Nordli
Brundtland
Willoch
Brundtland
Syse
Brundtland
Jagland
Bondevik
Stoltenberg
Bondevik
Stoltenberg

Bra vad?

Og while we're at it: Dere vet at det finnes 10 typer mennesker her i verden? De som kan binære tall, og de som ikke kan det.

9 kommentarer:

Ingvild sa...

Du e et snodi mænneske Christine.
Ikke nå vondt ment! ;)
Å æ vet at de hær kjæm te å vær et helt idiotisk forslag fra mi sie...
Men du vet at de e oppfunne en slags boks som kailles for televisjon, populært kaillt TV, som e vældi vælægna for bruk under avkobling?

...Bare nævne de! ;)

Okanti sa...

Ja jeg har forsøkt med denne nymotens greia, har boks med breiskjerm til og med, men det blir for mye lyd og bilder som beveger på seg altså...etter en lang dag med matematikk, er det ubevegelige, lydløse medium som er tingen. Også kalt bøker.

For bruksanvisning se:
http://youtube.com/watch?
v=UR8USvMLHng

Ingvild sa...

hehe...åkei. :)
Men de e no bra du får kobla av me litt læsning da.
Dein statsminister boka hørtes jo riktig så spennende ut å! ;p

Okanti sa...

Ja du kan godt få låne den, når jeg er ferdig med den etter eksamen. Men hvis du vil gå til en investering så heter den Norges historie 1904-2000 av Berge Furre. Bakerst finner du en oversikt over statsministrene. Jeg synes det er litt gøy at vi har hatt en statsminster som het Lykke til etternavn. Jaja...

Okanti sa...

berge furre var forresten han som sovna under utdelingen av nobel fredspris for noen dager siden

Skjoldmøy sa...

God humor du operera me:) Men en ting...ej kan nesten sverge på at han Michelsen va statsminister då Norge endelig vart en egen nasjon i 1905. Sida ditte e ca einaste statsministeren ej klare å plassere te årstal, leita ej me stort mot ette namnet på lista di...men ingen Michelsen. Helde du mej for narr? Eller he norsk skule svikta mej kraftig og bedreve vranglære?

Ingvild sa...

Åh...de så æ! Da vet æ kæm de e!! Utroli ka main kain lær av TV å Christine i kombinasjon! ;)

Okanti sa...

Jeg misliker sterkt når du korrigerer meg i det offentlige rom, Ann Helen. Men du godter deg vel...Jo da Michelsen var statsminister da vi gjorde statskupp og erklærte vår selvstendighet fra svenskene. Han satt fra 1905-1907. Så den Norske Skole har ikke gjort deg urett. Det er nå i det minste betryggende:)

Skjoldmøy sa...

Hehe, ja neste gong ska ej heller ta det opp på en meir privat arena. Kanskje sende dej et velformulert brev eller liknande. Godta mej over det faktum at ej huska nåke frå vidaregåande, ikkje over nåke anna;) Og grattis me overstått matteeksamen forresten, høyre den va en didaktisk liten jævel.