mandag, februar 07, 2011

Det er gode argumenter for å gi innvandrere lavere lønn enn andre, mener Frps innvandringspolitiske talsmann, Per-Willy Amundsen.

For real? Annenrangs mennesker, som gjør en annenrangs jobb, skal selvfølgelig ha halv lønn. Usa har jo hatt braksuksess med å underbetale de lavlønnede så til de grader at lønnsutbetalingene ikke dekker utgiftene man har. På den måten ender man opp med et system hvor folk har både to og tre jobber for å ha til mat og husleie.

Kanskje en burde vurdere innslusingslønn for Frp'ere? Befolkningen som velger inn Frp'ere er ikke ferdig integrert i den norske solidaritetskulturen. Kutt i andre velferdsordninger kan også være aktuelt, uten at dette er min offentlige politikk ennå. Pensjonsordningen og feriepengene er ytelser som vil foreslås kuttet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Lurer på om min far nå får mindre pensjon, ettersom han jo er svensk statsborger - selv om han har bodd her i over 40 år? Og hva med min kamerat med engelsk statsborgerskap, som har bodd i Norge i 35 år? Disse er jo også innvandrere, men det tror jeg FrP har en utrolig tendens til å glemme/utelate...